Risotto burrata e piselli
TM5 TM6

Risotto burrata e piselli

4.6 (152 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g di porri, la parte bianca a pezzi
  • 160 g di piselli freschi, sgranati
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 970 g di acqua
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di burrata a pezzi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2431 kJ / 581 kcal
Protein
14.6 g
Sacharidy
67.7 g
Tuk
27.1 g
Vláknina
3.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty