Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di porri, la parte bianca a pezzi
- 160 g di piselli freschi, sgranati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 970 g di acqua
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di burrata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min.
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto verde
30 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto carote e bacon
40 Min
Risotto brie e asparagi
30 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 Min