
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 186 kcal / 778 kJ
- Protein
- 13.8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 1.2 g
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Insalata di polpo e zucchine
1hod.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1hod. 20min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min