Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Branzino al sale aromatico
55 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min