Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min