Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
250
g di ceci secchi, ammollati in acqua per 8 ore
nebo 500 g di ceci in scatola, lessati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1321 kJ / 315 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di fagioli
40 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.