Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 300 g di seppioline pulite
- 300 g di calamari interi piccoli puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco secco
- 50 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 8 fettine di pane abbrustolite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8247 kJ / 1971 kcal
- Protein
- 122.1 g
- Sacharidy
- 262.7 g
- Tuk
- 55.3 g
- Vláknina
- 20.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Polpetti affogati
45 min
Seppie con i piselli
40min
Moscardini al limone
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo e zucchine
1u.
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari in umido
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo in rosso
35min