Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 300 g di seppioline pulite
- 300 g di calamari interi piccoli puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco secco
- 50 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 8 fettine di pane abbrustolite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8247 kJ / 1971 kcal
- Protein
- 122.1 g
- Sacharidy
- 262.7 g
- Tuk
- 55.3 g
- Vláknina
- 20.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo in rosso
35min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30 min