Sogliole e finocchi con curry al Varoma
TM31 TM5 TM6

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 (49 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
  • 40 g di burro
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
  • 500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1561 kJ / 373 kcal
Protein
38.6 g
Sacharidy
11.7 g
Tuk
19.4 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty