Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min.
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min