Sogliole e finocchi con curry al Varoma

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 70 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porzioni

Suroviny

  • 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
  • 40 g di burro
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 2 sogliole eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
  • 500 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 38.6 g
Kalorie 1561 kJ / 373 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 11.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...