Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 200 g di finocchio a cubetti (1 cm)
- 70 g di orzo perlato
- 70 g di farro perlato
- 50 g di piselli spezzati
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 255 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Minestrone d'orzo
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Minestra di cereali e ceci
45min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min