Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di puntarelle (peso lordo)
- 10 cubetti di ghiaccio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 4 filetti di acciughe sott'olio, scolati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Contorno di taccole al pomodoro
40 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di verza
35 min
Carciofi stufati
30 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Contorno di agretti
40 min
Cardi gratinati
40 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Carciofi alla romana
50 min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min