Puntarelle alla romana
TM5 TM6

Puntarelle alla romana

4.8 (42 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g di puntarelle (peso lordo)
  • 10 cubetti di ghiaccio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
  • 4 filetti d'acciuga sott'olio, scolati
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 2 pizzichi di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
602 kJ / 144 kcal
Protein
3.1 g
Sacharidy
8.1 g
Tuk
11.3 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty