
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di puntarelle (peso lordo)
- 10 cubetti di ghiaccio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 4 filetti di acciughe sott'olio scolati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 144 kcal / 602 kJ
- Protein
- 3.1 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di agretti
40min
Verdure all'orientale
10min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min
Carciofi alla maremmana
40min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Carciofi stufati
30min
Cime di rapa stufate
55min
Contorno di cavolo nero
20min
Catalogna con olive e capperi
50min
Carciofi alla romana
50min