Salmone, asparagi e riso al Varoma

Salmone, asparagi e riso al Varoma

4.7 58 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 5 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
  • 10 asparagi tagliati a metà per il lato lungo
  • 2 limoni 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 240 g di riso Parboiled

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 42 g
Kalorie 2958 kJ / 707 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...