Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 250 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di pomodori cuore di bue a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1149 kJ / 274 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di zucchine e mais
35 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Spezzatino di manzo danese
30 min
Insalata rossa
35 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Verdure in umido
40 min