Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 235.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di piselli
20min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Crema di fagioli borlotti
35min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Crema di bietola
35min