Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 235.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di lenticchie
1h 30 min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 Min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Riso e crema di ceci
40 Min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli borlotti
35min
Purea di fagioli e spinaci
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min