Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 235.8 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1u.
Vellutata di ceci
1h 10 min
Cozze su crema di zucchine
40min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di lenticchie
1 godz. 30 min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Purea di fagioli e spinaci
35min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Purè di fagioli alla paprika
25 min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min