Sugo al basilico
TM31 TM5 TM6

Sugo al basilico

4.8 (480 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla
  • 800 g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
    nebo 800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
576.5 kJ / 137.8 kcal
Protein
1.6 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
12.2 g
Nasycený tuk
1.8 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
707 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty