
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
nebo 800 g di polpa di pomodoro tipo San Marzano in quarti - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 137.8 kcal / 576.5 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 707 mg
Alternativní recepty
Sugo pomodoro e ricotta
1hod.
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Sugo al tonno
45min
Sugo all'ortolana
1hod. 5min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1hod.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1hod. 30min
Ragù di tonno fresco
1hod.
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo classico
55min
Ragù di salsiccia
1hod. 15min