Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
nebo 800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 576.5 kJ / 137.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 707 mg
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Sugo al tonno
45 min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo classico
55 min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min