Sugo al basilico

Sugo al basilico

4.8 559 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
5 porzioni

Suroviny

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla
  • 800 g di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
    800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 rametti di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 707 mg
Protein 1.6 g
Kalorie 576.5 kJ / 137.8 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...