Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cebolla cambray, en trozos (3 cm)
- 1 centimetro de jengibre, pelado, en rebanadas (2 cm)
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soya
- 40 g de aceite de ajonjolí
- 30 g de vinagre de arroz
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 1200 g de agua
- ½ cdita de sal fina
- 200 g de arroz basmati
- 100 g de edamames
- 200 g de salmón ahumado, en cubos (2-3 cm)
- 200 g de atún fresco, en cubos (2-3 cm)
- 1 mango, en cubos (2-3 cm)
- 50 g alga wakame, seca, remojada en agua caliente por 10 minutos, colada
- 20 g pasta de wasabi, lista para usar, al gusto (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2700 kJ / 645 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 852 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gohan
45min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Poke bowl de atún spicy
30min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Sushi cakes
1h
Sopa de lima
40min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30min
Bowl de atún y aguacate
50min