Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1587 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.02 g
- Sacharidy
- 41.08 g
- Tuk
- 19.46 g
- Vláknina
- 1.71 g
Alternativní recepty
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Rancho
1h
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h
Arroz amarillo con pollo
40min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz con marisco y cerveza
1h
Arroz con borrajas y pollo
40min
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1 Std. 5 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 godz. 45 min
Arroz al azafrán con mejillones
1h
Arroz caldoso con mejillones
50min