Arroz con ternasco y borraja

Arroz con ternasco y borraja

3.6 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 170 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
  • ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 1000 g de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
  • 300 g de arroz de grano redondo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 10.02 g
Kalorie 1587 kJ / 380 kcal
Tuk 19.46 g
Vláknina 1.71 g
Sacharidy 41.08 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...