![Plato de los montes de Málaga (Andalucía) Plato de los montes de Málaga (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BEA8683E-120A-4ACA-9AA2-5AB607A2D539/Derivates/1E756C72-AFEB-44F0-AE08-7823A2E26089.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de pan del día anterior (en trozos)
- 100 g de agua
- 1 cucharada rasa de sal
- 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
- 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
- 4 morcillas
- 4 chorizos
- 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- sal para espolvorear
- 4 rabanitos cortados en cuartos
-
1 - 2
naranjas en gajos
nebo 1 - 2 rodajas de melón sin piel, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3830 kJ / 916 kcal
- Protein
- 40.03 g
- Sacharidy
- 37.99 g
- Tuk
- 67.05 g
- Vláknina
- 3.96 g
Alternativní recepty
Arroz a la cubana
1sa
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40min
Roscos chiclaneros
1sa
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 dk
Sopa con albondiguillas
45min
Sopa de picadillo con garbanzos
1sa
Magras con tomate
40min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Paella
1 Std. 10 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 dk