
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de pan del día anterior (en trozos)
- 100 g de agua
- 1 cucharada rasa de sal
- 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
- 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
- 4 morcillas
- 4 chorizos
- 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- sal para espolvorear
- 4 rabanitos cortados en cuartos
-
1 - 2
naranjas en gajos
nebo 1 - 2 rodajas de melón en gajos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 916 kcal / 3830 kJ
- Protein
- 40.03 g
- Tuk
- 67.05 g
- Sacharidy
- 37.99 g
- Vláknina
- 3.96 g
Alternativní recepty
Aliño oriental
5min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Arroz a la cubana
1hod.
Cocido madrileño
2hod. 15min
Caldo base
55min
Bollos de manteca (Andalucía)
1hod. 10min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Sopa de picadillo con garbanzos
1hod.
Arroz caldoso con especias
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Magras con tomate
40min