Zařízení & příslušenství
宮保鳳尾蝦
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
油10 克
-
草蝦 去頭、殼,留尾300 克
-
乾辣椒 切段10 根
-
花椒粒½ 茶匙
-
紅辣椒油10 克
-
醬油膏10 克
-
米酒10 克
-
糖10 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.4 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan