Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 克 水 (含川燙和料理用)
- 550 克 排骨
- 10 克 薑 ,切片
- 20 克 榨菜 ,切片
- 40 克 米酒
- 60 克 乾燥黃豆 ,浸泡4小時,瀝乾
- 200 克 苦瓜 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g