Zařízení & příslušenství
苦瓜黃豆排骨湯
Příprava 5min.
Celkový 5hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
排骨550 克
-
薑 切片10 克
-
榨菜 切片20 克
-
米酒40 克
-
乾燥黃豆 浸泡4小時,瀝乾60 克
-
苦瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31 g
Kalorie
1962 kJ /
469 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高族怎麼吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan