
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
克 牛肉 切絲
nebo 200 克 火鍋牛肉片 - 1 茶匙 米酒
- 1 ½ 大匙 油
- 2 大匙 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 切斜片
- 150 克 韭黃 切段
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 魚露
- 1 茶匙 沙茶醬
- 150 克 水 需視情況多備一些
- 30 克 寬粉條 ,以水沖洗至軟
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 271 kcal / 1135 kJ
- Protein
- 6.887 g
- Tuk
- 23.986 g
- Sacharidy
- 5.987 g
- Vláknina
- 1.351 g