Zařízení & příslušenství
韭黃牛肉粉絲煲
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
200 克 火鍋牛肉片牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
蠔油2 大匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
韭黃 切段150 克
-
醬油1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
沙茶醬1 茶匙
-
水 需視情況多備一些150 克
-
寬粉條 以水沖洗至軟30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.887 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tuk
23.986 g
Vláknina
1.351 g
Sacharidy
5.987 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan