韭黃牛肉粉絲煲

韭黃牛肉粉絲煲

5.0 4 rating
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉 切絲
    200 克
    200 克 火鍋牛肉片
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 韭黃 切段
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 魚露
    1 茶匙
  • 沙茶醬
    1 茶匙
  • 需視情況多備一些
    150 克
  • 寬粉條 以水沖洗至軟
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.887 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tuk 23.986 g
Vláknina 1.351 g
Sacharidy 5.987 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...