Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃豬肉餡
- 30 克 新鮮荸薺
- 120 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 香油
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉
白玉盅
- 3 枝 蔥, 洗淨,取綠色部份
- 100 克 娃娃菜, 去根部、對半切
- 5 克 枸杞
- 6 隻 草蝦仁, 去腸泥
- 500 克 水
- 1 大匙 日式醬油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0.5 g