Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de carottes de taille moyenne, coupées en gros morceaux (200 g)
- 4 cuisses de lapin (150 g chacune environ)
- 80 g de lait de coco
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 1 tige de citronnelle fraîche, coupée en rondelles fines
- 1000 g d'eau
- 200 g d'épinards frais, et 4 feuilles pour les papillotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco de lotte
45min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Lapin marengo
1 Std.
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1 Std.
Caille aux raisins
45min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Bar au beurre de groseilles
55min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Agneau au citron
1 Std. 10 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55min