Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 Std. 50 Min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Crème de roquette au chèvre
30min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1 Std. 30 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min
Flan express au roquefort
30min