Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Soufflé à l'ananas
35 min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Muffins pistou-pistache
40 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2u. 50min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2j 15 menit
Crème de roquette au chèvre
30 min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Flan express au roquefort
30 min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 min
Crumble tomate-chèvre
35 min