Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2óra 20p
Figues farcies
20 Min
Soufflés poires roquefort
1h
Tuiles au fromage
15 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Flan express au roquefort
30 Min
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min