Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di porri a rondelle sottili (peso netto)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cimette di broccolo, lavate (peso netto)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di prosciutto cotto a striscioline
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 100 g di panna da cucina
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2042 kJ / 448 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2u.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1u. 20min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche salata ai carciofi
1u. 20min
Quiche porri e prosciutto
1u. 45min
Strudel di verdure
2u.
Strudel di broccoletti
1h 40min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30 min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30 min