Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1h
Zucchine alla menta
30 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Melanzane trifolate
40 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 Min
Indivia belga gratinata
1h 20 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min