Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Melanzane ripiene light
1u.
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30 min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Pere, formaggio e miele
15min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Carote tiepide alla salvia
35min
Peperoni alla piemontese
55min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min