Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di more
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012.8 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 404 mg
Alternativní recepty
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto melone e speck
40 Min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 Min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto fragole e pesto di rose
40 Min
Risotto fragole e cioccolato
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min