
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice na kousky
- 120 gramů bílé cibule napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 416 kcal / 1746 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Telecí party klobásky
1hod. 10min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Treska na thajský způsob
2hod. 40min
Thajská polévka s krevetami
30min
Slávky alla Medoc
50min
Plněné žampióny
1hod. 5min
Jarní závitky
30min
Tilápie s červeným kari
40min
Marinované krevety
1hod. 10min
Kapr vařený v páře
55min