Zařízení & příslušenství
Černé rizoto s chobotnicí
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
1400 gramů vody
-
500 gramů chobotnice na kousky
-
120 gramů bílé cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
400 gramů rajčat napůl
-
60 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
2 balíčky sépiového inkoustu
-
2 bobkové listy
-
250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29 g
Kalorie
1746 kJ /
416 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Dušené králičí kousky
1hod.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.