Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice, na kousky
- 120 gramů bílé cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže, propláchnuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety Carbonara
40 Min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Vejce obarvená nažluto
55 Min
Jehněčí klobása
3 Std. 30 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2ωρ. 50 λεπτ.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1h 5min
Pekingské kuře
50 Min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Rýže tří chutí
40 Min
Tatarský biftek
5min