Zařízení & příslušenství
Černé rizoto s chobotnicí
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
1400 gramů vody
-
500 gramů chobotnice na kousky
-
120 gramů bílé cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
400 gramů rajčat napůl
-
60 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
2 balíčky sépiového inkoustu
-
2 bobkové listy
-
250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29 g
Kalorie
1746 kJ /
416 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Jogurtový dresink
5min.
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min.