Zařízení & příslušenství
Černé rizoto s chobotnicí
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
1400 gramů vody
-
500 gramů chobotnice na kousky
-
120 gramů bílé cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
400 gramů rajčat napůl
-
60 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
2 balíčky sépiového inkoustu
-
2 bobkové listy
-
250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29 g
Kalorie
1746 kJ /
416 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čočka s krevetami
20min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Penne se slávkami
1h 5min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Francouzské máslo Montpellier
Nenhuma avaliação
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Guacamole s kaviárem
10min
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min