Zařízení & příslušenství
Černé rizoto s chobotnicí
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
1400 gramů vody
-
500 gramů chobotnice na kousky
-
120 gramů bílé cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
400 gramů rajčat napůl
-
60 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
2 balíčky sépiového inkoustu
-
2 bobkové listy
-
250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29 g
Kalorie
1746 kJ /
416 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min.
Rýžové onigiri v lunch boxu
1hod. 15min.
Cannelloni s květákem a salsicciou
1hod. 20min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Rýže tří chutí
40min.
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min.
Quinoa sushi
2hod. 45min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min.
Kapr na modro
55min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.