Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice, na kousky
- 120 gramů bílé cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže, propláchnuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vaječný likér se šafránem
2 Std. 25 Min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Béarnská omáčka
20 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1h 50 min
Houbové rizoto
40 Min
Tatarský biftek
5 min