Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.6 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pomazánka z uzené makrely
15min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 Min
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Tvarůžková pomazánka
5 Min
Cibulačka v chlebu
55 Min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10 Min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 Min