Zařízení & příslušenství
Ředkvičková omáčka s křenem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů červených ředkviček napůl
-
30 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
-
30 gramů majonézy
-
5 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.5 g
Kalorie
395.6 kJ /
94.5 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Malinový dacquoise
2hod.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1hod.
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min.
Tvarůžkové kuličky
25min.
Karbanátky z hub
35min.
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5hod. 20min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Dršťková polévka
1hod.