Zařízení & příslušenství
Ředkvičková omáčka s křenem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů červených ředkviček napůl
-
30 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
-
30 gramů majonézy
-
5 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.5 g
Kalorie
395.6 kJ /
94.5 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Křenová pomazánka
7min.
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min.
Houbová mouka
5min.
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Ananasový džus se zázvorem
15min.
Ovar s křenem
2hod. 15min.
Křenová polévka s bramborami
30min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.