
Zařízení & příslušenství
Ředkvičková omáčka s křenem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů červených ředkviček napůl
-
30 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
-
30 gramů majonézy
-
5 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
94.5 kcal /
395.6 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
8.8 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min
Salát pro tvorbu kolagenu
40min
Vaječná tlačenka
2hod. 15min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Velikonoční nádivka
1hod. 35min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1hod. 40min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Špenátový koláč
1hod. 10min
Žampiónová krémová polévka
20min
Lahůdková rybí pomazánka
5min