Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.6 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Hummus z červené řepy
10 min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 Min
Makové houstičky s chorizem
2 Std. 30 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Škvarková pomazánka
5 min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Lišková polévka
1h 40min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min