
Zařízení & příslušenství
Ředkvičková omáčka s křenem
Příprava 5min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
-
červených ředkviček napůl150 gramů
-
čerstvé pažitky nasekané30 gramů
-
strouhaného křenu, konzervovaného20 gramů
-
smetany na vaření (cca 12 % tuku)60 gramů
-
majonézy30 gramů
-
citrónové šťávy5 gramů
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
94.5 kcal /
395.6 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
8.8 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dipy a omáčky k vejcím, masu a sýrům
10 recept
Česká republika
Česká republika