Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.6 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1h 30min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany pro TM6
10min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Švestková omáčka
43 Min
Huspenina
2小时 25 分钟
Křenová pomazánka
7min
Šunková rolka
20 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 godz. 50 min