
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů červených ředkviček napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 94.5 kcal / 395.6 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Křenová pomazánka
7min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Ostružinové želé
1hod.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min
Indická hořčice
15min
Guláš palermo s gnocchi
1hod. 25min
Lososovo-bramborové kuličky
55min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Houbové karbanátky
25min
Lišková polévka
1hod. 40min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min