Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 600 g Rindergulasch
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 50 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Steak mit Bohnenpüree
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1 godz.
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Paprikasauce
1 godz. 10 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min