
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 419 kcal / 1755 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coq au vin
2hod.
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1hod. 50min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1hod. 40min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1hod. 30min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Rehragout
1hod. 15min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2hod.