Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 min
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2u. 30min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1u. 40min
Rehragout
1 Std. 15 Min