Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Kalbstafelspitz
50min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Wildragout
1h 15 min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Rehragout
1h 15 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min