
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 676 kcal / 2821 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Schwarze Linguine
45min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min