Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2821 kJ / 676 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 godz. 30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min