Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2821 kJ / 676 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.