Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2821 kJ / 676 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15 min.