Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 220 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch, mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Mehl
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 500 g Guinness (dunkles Bier)
- 350 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Lammragout
1 Std.
Lammtopf Pichelstein
50min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min