Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalhau
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas finas
- 1 ramo de alecrim
- 2 c. chá de sal
- 1000 g bacalhau demolhado e desfiado
- 30 g coentros
- 100 g sobras de pão
- 125 g azeite
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1000 g cebola cortada em pedaços
- 20 g vinho branco
Puré de brócolos
- 500 g brócolos, só os floretes
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 25 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Protein
- 85.4 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 9788.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de atum e cebolinho
1 Std. 5 Min
Bacalhau de forno
1 Std.
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Tarte de camarão e ervilhas
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau e camarão
1 Std. 30 Min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.