Zařízení & příslušenství
雙鮮韭菜花
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片½ 根
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 去腸泥100 克
-
去殼蟹腿肉100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
魚露¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.828 g
Kalorie
468 kJ /
111 kcal
Tuk
5.462 g
Vláknina
4.549 g
Sacharidy
7.638 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan