Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Käse-Nachos
- 20 g Weizenkleie
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Chili, gemahlen
Limetten-Knoblauch-Creme
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (à 1 x 4 cm) und Saft ausgepresst
- 200 g Crème fraîche
Chili con Carne und Fertigstellung
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- ½ TL Tabasco
- 1 TL Salz
- 300 g Eisbergsalat
- 1 Avocado (ca. 150 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2751 kJ / 656 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Sattmacher-Salat
40 Min
Gemüse-Puten-Tortillas
20 Min
Tandoori-Hähnchen-Omelette
40 Min
Schichtsalat mit Gyroshähnchen
1h
Schinken-Zucchini-Fladen
45min
Hähnchen-Tortilla-Salat
40 Min
Tomaten-Burger
30p
Low Carb Flammkuchen
1 Std. 20 Min
Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado
30p
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40 Min
Mexikanische Hähnchen-Bowl
30p