Zařízení & příslušenství
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Kalorie
1000 kJ /
239 kcal
Protein
6.1 g
Sacharidy
48.1 g
Tuk
3.8 g
Vláknina
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Matzeballen
Žádné hodnocení
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Spookachtige groene oogbalsoep
30min.
Kikkererwtensoep met spinazie
40min.
Minestrone
45min.
Broccolisoep
15min.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14hod. 15min.
Mysterieuze soep
45min.
Aspergesoep met citroen
55min.
Aziatische groentesoep met tofu
1hod. 30min.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Žádné hodnocení
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min.