
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zure amandelroom
- 60 g gepelde amandelen
- 60 g rauwe cashewnoten
- 200 g water
- 60 g gele ui
- 1 el citroensap
- 1 el ciderazijn
- 1 - 2 snuifjes zout
Mexicaanse bonensoep
- 180 g gele ui in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 tl olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- 20 - 30 g chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 2 pepers - zie tips)
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 1 tl groentebouillonpasta (zie tips)
- 250 g water
- 400 g kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 400 g witte bonen, uit blik gemengd, in blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 120 g maïskorrels, bevroren
- ½ el gedroogde oregano
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- vers korianderblad voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 275.5 kcal / 1157.8 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1123.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Indiase groentencurry
50 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
BBQ-saus
20 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Basis kippenbouillon
35 min