Zařízení & příslušenství
Zeevruchtensoep
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porties
Suroviny
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2044.7 mg
Protein
45.8 g
Kalorie
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Soep, puur genieten
4 Recipes
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Ananas Dessert met Meringue
25min.
Pistache Kunafa Brownie
Žádné hodnocení
Appel Pinda Rolls
Žádné hodnocení
Nasi Goreng
40min.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min.
Hugo spritz
25hod. 10min.
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Geroosterde bananen affogato
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
50min.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min.