Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rijstnoedels, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 40 g tamari saus
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- 8 verse shiitakes, fijn gesneden
- 100 g enokitake champignons, verse
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1823.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aziatische komkommersalade
No ratings
Stevige linzenchili
50min
Haver horchata
No ratings
Cholent
No ratings
Koolstoofpot met kalkoen
No ratings
Ontbijt gebak
40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Maanzaadslakken
No ratings
Iers sodabrood
No ratings
Pompoenrisotto met spek
25min