Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rijstnoedel, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 40 g tamari saus
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 100 g enokitake champignons, verse
- 8 verse shiitake, fijn gesneden
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1823.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel-wortel hapjes
40 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Hornazo
Žádné hodnocení
Thaise burgers
30 min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Vitello tonnato
13 Std.
Vier kazen flatbread om te delen
Žádné hodnocení