Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Lenticchie speziate in umido
1h 30 min
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30 min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Zuppa di carciofi
35min
Favata sarda
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Zuppa di fave
50min