
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi puliti e in ottavi
- 500 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di carciofi
35min
Favata sarda
1hod.
Millecosedde alla calabrese
1hod. 30min
Fave in umido
1hod.
Ceci in umido
1hod. 30min
Zuppa di fave
50min
Zuppa di bietole
35min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Zuppa di ceci e cicoria
1hod.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min