Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 Min
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Favata sarda
1h
Fave al guanciale
35min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Ceci in umido
1h 30min
Fave in umido
1h