Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spurgare le melanzane
- 500 g di melanzane a fettine tonde con la buccia (0,5 -0,7 cm)
- 2 cucchiai di sale grosso
Composizione Parmigiana
- 200 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 13 foglie di basilico fresco, lavate
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1 godz.
Zucchine ripiene
1h 10min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Cipolle al gratin
1 godz.
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata fresca di zucchine
50min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Polpette di melanzane
45 min
Cordon bleu di melanzana
1 godz.
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min