Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 200 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Carciofi ripieni
50min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di bietole
35min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Fagioli in umido
1h 30min
Fave al guanciale
35min
Zuppa di fave
50min