Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 200 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1 godz. 30 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 dk
Zuppa di ceci e cicoria
1sa
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Crema di fave al finocchietto
50 dk
Zuppa di fave
50 dk
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Macco di fave messinesi con calamari
50 dk
Fave al guanciale
35 dk
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min