Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato congelato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Zuppa di muscoli
45 Min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Cozze alla Medoc
50 Min
Pepata di cozze
45 Min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di aragosta
1h
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Cozze allo zafferano
55min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min