Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato congelato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cozze alla Medoc
50min
Pepata di cozze
45 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Pepata di cozze
55 min
Capesante gratinate
30 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Zuppa di cozze
1h
Pasta risottata alle vongole
1h