
Kompatibilní verze
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane raffermo
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (ad es. timo, maggiorana, prezzemolo), le foglioline lavate ed asciugate
- 4 uova
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 10 g di burro
- 60 g di mozzarella, ben scolata dal siero
- 1 cucchiaio colmo di paprika dolce
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1hod. 10min
Patate duchessa
1hod.
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1hod. 30min
Tortino di patate dal cuore morbido
1hod. 20min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5hod. 10min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Mini fior di cheesecake
2hod. 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Tortini di zucca
1hod. 20min