Kompatibilní verze
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane raffermo
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (ad es. timo, maggiorana, prezzemolo), le foglioline lavate ed asciugate
- 4 uova
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 10 g di burro
- 60 g di mozzarella, ben scolata dal siero
- 1 cucchiaio colmo di paprika dolce
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Torta salata di pane
45 min
Bignè al formaggio
1hod. 5min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 godz. 10 min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 min
Sformatini di asparagi
45 min
Sformatini di verdure
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Polpettone vegetariano
1 godz. 30 min
Sformatini verdure e yogurt
40 min