Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi medio-grandi
- 150 g di piselli freschi o surgelati
- 250 g di baccalà (o altro pesce bianco), in filetti, dissalato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di farina tipo 00
-
200
g di olio di oliva
nebo 200 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 258 kJ / 62 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Polpette di salmone
55min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 Std. 20 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 godz. 15 min
Polpette di alici
55min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Palline croccanti di merluzzo
40 min
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 godz. 30 min
Crocchette di borlotti
40 min