Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di burro freddo a pezzi
- 160 g di farina tipo 0
- 30 g di acqua fredda
- 60 g di cipolla
- 160 g di speck a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ravanelli rossi con steli e foglie, a fette sottili
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fresca
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di santoreggia secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1901.8 kJ / 455 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Torta di asparagi
1h 10min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Fatayer con formaggio e menta
1h
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min