Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 8 foglie di menta, lavate
- 10 g di erba cipollina fresca
- 130 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Pesto di mandorle
10 min
Salsa melanzane e mandorle
25 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto rosso
15 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min