Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mollica di pane raffermo
- 40 g di latte
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di cipolle a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di salsiccia cruda, sgranata
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 godz. 30 min
Polpette di tacchino e spinaci
40 min
Polpette classiche
1h
Polpette di pollo
25 min
Polpettone classico
1h 15min
Polpette al sugo
45 min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1 godz. 20 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h