Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 50 g di olive nere taggiasche denocciolate
- 800 g di carne di coniglio a pezzi
- acqua salata + aceto q.b. per lavare il coniglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 1 peperoncino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di pomodorini ciliegia a cubetti, privati della buccia e dei semi
-
50
g di brodo di carne
nebo 50 g di acqua + 1 pizzico di dado per brodo di carne fatto in casa - 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Agnello al vino
40min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Agnello in umido
1h 20min
Calamari in umido
55min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min