Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 50 g di olive nere taggiasche denocciolate
- 800 g di carne di coniglio a pezzi
- acqua salata + aceto q.b. per lavare il coniglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 1 peperoncino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di pomodorini ciliegia a cubetti, privati della buccia e dei semi
-
50
g di brodo di carne
nebo 50 g di acqua + 1 pizzico di dado per brodo di carne fatto in casa - 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Fegato alla veneziana
35min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min