Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1h 10 min
Peperoni ripieni
1h 5 min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Uova ripiene
40 min
Involtini di prosciutto
35 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Rösti di patate
1h