Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1u. 10min
Melanzane alla pizzaiola
1u. 10min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1u. 10min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Quiche asparagi e bacon
1u. 45min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Uova alla greca
40 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Quiche ai pomodorini
1h