Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperone giallo, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 12 datteri denocciolati a metà
- 1 cipolla rossa a metà
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline lavate + q.b.
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di aceto di vino bianco
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cipollotto a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cime di rapa e cous cous
35min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Cous cous di cavolfiore
20min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 min
Chili vegetariano
1h 5 min
Verdure al curry
1 godz.
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min