Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperone giallo, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 12 datteri denocciolati a metà
- 1 cipolla rossa a metà
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline lavate + q.b.
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di aceto di vino bianco
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cipollotto a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 godz. 15 min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Cous cous di cavolfiore
20min
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50 min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min