Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verdure
30min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Minestrone
45min
Zuppa di rape
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Vellutata d'inverno
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Antica minestra ai broccoletti
45min
Zuppa di grano con verdure
45min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di farro e castagne
1 Std. 10 Min