Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone di legumi con cozze
50min
Zuppa gitana
1h
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Gemusesuppe
40min
Condimento allo yogurt
10min