Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di patate e mais
55 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Caldo verde
35min
Tiella di verdure a vapore
1 godz. 20 min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 min