Zuppa primaverile
TM6 TM5 TM31

Zuppa primaverile

4.3 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di porri a fettine
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di carote pelate e a bastoncino
  • 150 g di carote viola pelate e a bastoncino
  • 150 g di asparagi a tocchetti
  • 150 g di bietole, le foglie a listarelle
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
121.2 kcal / 507.2 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
7.8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty