Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di anacardi spellati
nebo 60 g di mandorle pelate - 30 g di lievito alimentare alimentare
- ½ cucchiaino di sale marino integrale
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b. per infarinare
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto di avocado
- 1 avocado maturo (circa 200 g), la polpa a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- mandorle a lamelle tostate a piacere (volitelně)
- pomodori secchi a pezzi (1 cm) a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Insalata in bicchiere raw
15 Min
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 Min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Riso integrale al pesto di rucola
45min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1 Std. 15 Min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min